hun
eng
de
sarantis mantzourakis

Görög zene

Előadásaiban Görögország egész területéről gyűjtött zene anyagokat valamint saját szerzeményeit is előadja.


Rendszeresen fellép Magyarország egész területén, valamint Európa számos országában (Ausztria, Németország, Görögország, Franciaország, Olaszország, Belgium, Hollandia).

Zenei stílusában a görög tradicionális népzenét képviseli eredeti hangszerekkel és hangzással: rembetika, laika, dimotika, elafrolaika, nisiotika, pondiaka, az 1920-as évektől a mai nap hangzásáig.

 

gorog zenegorog zene


Sarantis Mantzourakis formációi:


Görög népzenei előadások:
A görög népzenei hagyományokat felelevenítve, autentikus előadásmódban ismerhetjük meg e zenei világ sokszínűségét. Az előadás a duó-produkciótól a kamara-együttes formációig többféle felállásban is hallható.


Görög klasszikus koncertek:
Kamara-koncertjei és nagyzenekari előadásai több formációban is színpadra állíthatóak, az elhangzó művek ismeretében. A Váci Szimfonikus zenekarral Farkas Pál vezetésével.

Görög táncházak:
Ahogy szerte a világban, úgy Magyarországon is egyre nagyobb sikere van a görög táncházaknak, hiszen az itt élők hagyományőrzése és az érdeklődők itt találkozhatnak egymással és kedvenc zenéjükkel, táncukkal.

Rendezvények, tánckarral:
Igazi egzotikum egy görög táncesttel, pörgős ritmusokkal és vidámsággal "feldobni" egy rendezvény hangulatát.


A közös tánc – a Feggári tánccsoport segítségével - teszi emlékezetessé az estét.
Sarantis Mantzourais előadásain belekóstolhatunk a görög zene világba, valamint abba a hangulatba, amiért a világ minden táján rajongásig szeretik e csodálatos nép muzsikáját

Kapcsolat

mobile
+36 / 20 - 295 - 5467
 

email 
sarantis.m@freemail.hu


ezsmusic
Worldwide Digital Distribution

Tasos Katsifis
Arivle Collection
Euroguide
Apollon Travel
Actor Hotel